Inici >> Coneix-me

El Racó de l'Ismael

Coaching per fer les paus
Facebook Twitter GPlus Youtube LinkedIn

Coneix-me

Cara Ismael

Només tenia 5 anys quan, veient que potser s’havien oblidat de mi a la classe i malgrat la por, vaig aconseguir aixecar-me i caminar recolzat a la paret fins la sortida de l’escola. Si, havia estat un part complicat que faria que una discapacitat del 80% m’acompanyés de per vida. Ja des de petit em preguntava perquè hi ha rics i pobres, vaig investigar, vaig voler descobrir món per entendre i vaig  creuar l’Atlàntic. De jove, el primer enamorament va fer caure el castell de naips heretat que m'havia donat aixopluc fins llavors, obligant-me a construir-ne el meu propi i retrobar-me amb la meva essència. Diferents disciplines dins la psicologia i l’espiritualitat em van ajudar a fer-ho.

Vaig fer la carrera d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió, així com un Màster en Desenvolupament Internacional i un Postgrau en Coaching Executiu i personal. A més estic format en escriptura narrativa i terapèutica, en Comunicació No Violenta, resolució de conflictes i cultura de pau. He treballat com a consultor, he estat implicat en diferents ONGDs, moviments socials per la pau i estades de cooperació a Nicaragua –una de vuit mesos-, així com en l’àmbit de l’educació en el lleure. Col·laboro amb algunes revistes i tinc algunes publicacions.

Amb tot són importants per mi valors com l’acceptació serena dels propis límits quan s’imposen i la cooperació; la cerca del bé comú i la cura, tant de la pròpia persona com de la resta i del medi, des d’una comunicació autèntica i empàtica; i una solidaritat que superi la caritat. El sentit de la transcendència també resulta un valor per mi.

El Racó de l’Ismael, esdevé un projecte personal i professional on poso el coaching al servei del desenvolupament de la cultura de pau, oferint diferents serveis i recursos, des del model BORTOA, creat per mi mateix durant el desenvolupament de la meva tesina sobre coaching i cultura de pau.

Ets emprenedor social? Treballes al sector de la salut o l’educació? Vols trobar el teu propòsit i sentit a la vida? És important per a tu aconseguir la teva realització personal dins el marc d’una cultura de pau? Tens una diversitat funcional, ets persona en risc d’exclusió o treballes amb alguns d’aquests col·lectius?... M’encantarà acompanyar-te cap a l’assoliment dels teus objectius i la teva plenitud, des de i per a una cultura de pau. Contacta amb mi.

També m'entusiasma la cultura en general, ballar salsa i folk, i fer rutes de muntanya en bicicleta, així com altres activitats en la natura.

Benvinguts a casa, al Racó de l'Ismael. Benvinguts al viure en pau.

 

Ismael

LinkedIn

Subscripció al butlletí

Uneix-te a la xarxa de persones que volem viure en plenitud contribuint a una cultura de pau. Subscriu-te al butlletí