Inici >> Condicions generals

El Racó de l'Ismael

Coaching per fer les paus
Facebook Twitter GPlus Youtube LinkedIn

Condicions generals

www.elrincondeismael.com és un domini d'Internet de propietat de ISMAEL amb domicili a passeig Bertrand 2 2on 3a (Espanya), codi postal 08980, provist del NIF núm. 46810245-R (d'ara endavant, ISMAEL).

La finalitat del lloc web és la d'oferir informació sobre l'autor Álex Rovira, sobre els seus llibres i nous llançaments, sobre les seves conferències, entre altres informacions d'interès, i la de posar a la disposició dels usuaris interessats un espai per publicar les seves opinions i comentaris, sempre relacionats amb el contingut del lloc web i sempre que els mateixos compleixin les presents Condicions Generals o l'Avís Legal que sigui d'aplicació.

1.- CONDICIONS GENERALS I LA SEVA ACCEPTACIÓ

Aquestes Condicions Generals regulen el funcionament del servei del lloc web www.elrincondeismael.com que ISMAEL posa a disposició de l'usuari. La utilització del lloc web atribueix la condició d'usuari, i suposa l'acceptació plena i sense reserves de l'usuari de totes i cadascuna de les Condicions Generals. Si l'usuari no està d'acord amb les Condicions Generals, no tindrà dret a utilitzar el lloc www.elrincondeismael.com.

Algunes seccions es regeixen, a més de per les presents Condicions Generals, per uns Avisos Legals. Aquests Avisos Legals completen les Condicions Generals o les substitueixen, segons els casos. El contingut dels Avisos Legals es facilitarà a l'usuari en el moment en què accedeixi a una secció concreta i, se sol·licitarà a l'usuari la lectura prèvia i la prova de la seva acceptació.

2.- L'ACCÉS I L'ÚS DEL LLOC WEB SÓN GRATUÏTS

La posada a disposició del lloc web per part de ISMAEL té caràcter gratuït per als usuaris i no exigeix ​​la prèvia subscripció o registre. No obstant això, per a participar de manera activa en determinades seccions serà necessari que l'usuari es registri prèviament facilitant determinades dades personals.

3.- PARTICIPACIÓ EN EL LLOC WEB LIMITADA A MAJORS DE 16 ANYS

El lloc web www.elrincondeismael.com està destinat a majors de 16 anys. Totes les conseqüències que es derivin com a resultat del falsejament d'aquesta dada recauran íntegrament sobre l'usuari, quedant ISMAEL totalment indemne. ISMAEL podrà sol·licitar l'acreditació de l'edat de l'usuari registrat en una secció mitjançant l'aportació del seu DNI. Si no s'aporta el DNI en el termini indicat o bé després de l'aportació del mateix es comprova que l'usuari no té l'edat mínima exigida, ISMAEL podrà de forma immediata i sense cap altra formalitat cancel·lar automàticament la participació d'aquest usuari en el lloc web . Si ISMAEL disposa d'indicis que un usuari de menys de 16 anys està participant activament en alguna secció del lloc web, també pot bloquejar indefinidament aquesta participació.

4.- MODIFICACIONS EN EL LLOC WEB O EN ELS SERVEIS

ISMAEL es reserva el dret a modificar unilateralment i en qualsevol moment, sense previ avís, la presentació o configuració del lloc web, així com dels serveis, Condicions Generals i Avisos Legals per tal de millorar el servei, a causa de condicionaments legals, per motius tècnics, entre d'altres. Amb la publicació de les Condicions Generals i Avisos Legals sempre en la versió vigent, s'entenen per comunicades les modificacions. No s'aplicarà cap condició amb caràcter retroactiu. En qualsevol cas, es recomana a l'usuari consultar de forma regular les condicions generals i Avisos Legals.

5.- ÚS CORRECTE DEL LLOC WEB I SERVEIS

L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els continguts i serveis de conformitat amb la llei i les presents Condicions Generals, dels Avisos Legals, els bons costums i l'ordre públic. De la mateixa manera, l'usuari s'obliga a no utilitzar el lloc web i els serveis i productes que s'ofereixen amb finalitats o efectes il·lícits, contraris al contingut d'aquestes Condicions Generals, dels Avisos Legals, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web o els serveis o impedir la normal utilització o gaudi del lloc web per altres usuaris.

L'usuari s'haurà d'abstenir d'obtenir informacions, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material accessible a través del lloc web o dels serveis, utilitzant mitjans diferents dels que s'hagin posat a la seva disposició, o en general, dels que s'utilitzin habitualment a Internet i usos diferents als expressament autoritzats.

L'usuari s'haurà d'abstenir de manipular les dades identificatives de ISMAEL i els serveis que s'ofereixen en www.elrincondeismael.com.

L'usuari s'haurà d'abstenir de facilitar dades pròpies, identificatius propis que no permetin una correcta identificació.

L'usuari té totalment prohibit: difamar, abusar, molestar, assetjar, amenaçar o violar de qualsevol manera drets d'altres persones. L'usuari té totalment prohibit: publicar, enviar, descarregar, distribuir o divulgar qualsevol assumpte, nom, comentari, material o informació inadequada, amenaçador, abusiva que fomenti l'odi, que sigui difamatori, obscè, indecent o il·legal. L'usuari té totalment prohibit: crear una identitat falsa o suplantar a qualsevol persona o entitat, amb el propòsit de confondre altres persones.

L'usuari s'haurà d'abstenir de manipular els dispositius tècnics de protecció de continguts o d'informació i, en general, de configuració de www.elrincondeismael.com.

ISMAEL es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a la pàgina web www.elrincondeismael. com, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís a aquells usuaris que incompleixin aquestes Condicions Generals o l'Avís Legal que resulti d'aplicació en cada moment.

6.- USOS DE DADES FACILITADES PER L'USUARI

Sempre que l'usuari faciliti les seves dades de caràcter personal a ISMAEL, l'usuari consent el tractament dels mateixos en els termes que es detallen a continuació.

ISMAEL incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer amb la finalitat exclusiva i única de tractar les dades amb la finalitat de prestar, oferir i donar tràmit als serveis previstos a la secció de www.elrincondeismael.com on l'usuari facilita les seves dades. Quan un usuari envia les seves dades personals a ISMAEL, està autoritzant expressament la utilització dels mateixos per part d'aquesta entitat per a la finalitat expressada en l'Avís Legal corresponent.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides en aquest formulari s'utilitzaran únicament per als fins descrits. Si l'usuari desitja exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació ha d'enviar un missatge de correu electrònic a la següent adreça electrònica ismael@elrincondeismael.com amb la referència "BAIXA LOPD".

Si l'usuari desitja rebre informació sobre altres serveis de ISMAEL, preguem ens ho comuniqui a l'adreça de correu electrònic següent: ismael@elrincondeismael.com.

L'usuari atorga el seu consentiment perquè les seves dades siguin comunicades a terceres empreses per al compliment de fins directament relacionats amb les funcions legítimes de ISMAEL

ISMAEL garanteix que tractarà confidencialment les seves dades personals, així com que el servidor en el qual s'emmagatzemaran i tractaran les dades gaudeix de les mesures de seguretat necessàries per evitar l'accés a aquestes dades per part de tercers no autoritzats, sense perjudici de les limitacions previstes en els Avisos Legals relatives a la publicitat de dades en xarxes socials.

7.- LIMITACIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITATS

ISMAEL no controla ni garanteix l'absència de virus ni d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic (programari i maquinari) o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic. ISMAEL exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la presència de virus oa la presència d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

ISMAEL farà el possible per garantir la seguretat de la informació que sigui facilitada pels usuaris. No obstant això, no pot garantir que les transmissions d'informació siguin totalment segures.

Sense perjudici dels nivells de seguretat de protecció de dades de caràcter personal legalment requerits, la instal·lació de tots els mitjans i mesures tècniques al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades facilitades, l'usuari sap i coneix que la seguretat en l'entorn d'Internet no pot ser garantida al cent per cent.

ISMAEL exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts del lloc que no siguin directament gestionats per ISMAEL ISMAEL recomana molt especialment a les persones interessades que es dirigeixin directament als llocs web o als punts d'informació de les entitats organitzadores d'aquests esdeveniments per confirmar qualsevol detall relatiu als mateixos. En conseqüència, ISMAEL queda totalment indemne dels danys i perjudicis que es puguin derivar arran de les informacions relatives als esdeveniments de terceres entitats i que haguessin estat publicades a www.elrincondeismael.com.

La participació en xarxes socials és una decisió exclusivament personal de l'usuari. En conseqüència, ISMAEL no és responsable de les conseqüències ni efectes derivats d'aquestes participacions.

8.- DRETS D'AUTOR, PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del lloc web www.elrincondeismael.com són de propietat exclusiva i mundial de ISMAEL incloent, sense limitació, disseny gràfic, logos, imatges, textos, diàlegs, il·lustracions, fotografies, audiovisuals, tràilers, música, marques i altres signes distintius, en qualsevol dels llenguatges de programació utilitzats o utilitzables, així com tot el software de funcionament i desenvolupament del lloc web. La reproducció, distribució, comunicació al públic, posada a disposició del públic, transformació, traducció, cessió, i qualsevol altre acte o modalitat d'explotació que no hagi estat expressament autoritzat per escrit pel titular dels drets d'explotació queden expressament prohibits.

ISMAEL no concedeix cap llicència o autorització d'ús de cap classe sobre els seus drets de propietat intel·lectual i industrial o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionat amb la pàgina web, i els serveis oferts.

Totes les marques, títols de llibres i denominacions de serveis que apareixen al lloc web www. elrincondeismael.com són marques registrades i de propietat de ISMAEL La resta de signes distintius són signes llicenciats prèviament pels seus titulars legítims a ISMAEL

9.- LINKS

ISMAEL no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no estiguin gestionats directament per ISMAEL ni de l'ús de la mateixa per part dels usuaris , inclosa la participació en xarxes socials.

10.- COOKIES

Les cookies són petits arxius de text amb informació que el seu navegador emmagatzema al disc dur del seu ordinador a l'efecte de mantenir amb vostè activa la sessió, llevat que de forma inicial, no hagi permès la instal·lació de cookies ( informades). Les cookies permeten en termes generals agilitzar la sessió de l'usuari durant la seva navegació pel lloc web, ja que amb elles, no cal que l'usuari recordi la contrasenya diverses vegades o s'obre la sessió amb l'idioma en què es va fer la darrera visita al lloc web. Algunes galetes desapareixen quan vostè finalitza la sessió, altres poden romandre guardades durant un temps, i algunes ho fan amb caràcter indefinit.

Els navegadors accepten les cookies de forma automàtica, però vostè pot canviar la configuració del seu ordinador. El fet de desinstal·lar les galetes afecta la seva navegació pel lloc www.elrincondeismael.com .

La Política de Cookies pot variar segons les modificacions que s'apliquin al lloc web, per la qual cosa és recomanable que l'usuari realitzi consultes periòdiques del present apartat. Si no modifica el seu navegador a l'efecte de desinstal·lar galetes, s'entén que accepta la Política de Cookies del lloc www.elrincondeismael.com.

Galetes utilitzades

En el cas particular de www.elrincondeismael.com les galetes pròpies aplicades són:

De idioma: s'utilitzen per retenir l'idioma de l'usuari i així mostrar tot el contingut en l'idioma triat en la darrera sessió. Poden esborrar del seu disc dur si vostè ho desitja, encara que això pot/no pot dificultar la navegació.

galetes externes són:

1) Analítiques: Mitjançant aquestes galetes, ISMAEL pot analitzar l'ús del lloc web per part dels usuaris. ISMAEL no comparteix amb cap tercer la informació recollida a través d'aquestes galetes. ISMAEL utilitza l'eina de Google Analytics, si bé aquesta entitat no tracta cap informació obtinguda a través d'aquestes galetes. Consultar la Política de Privacitat de Google Analytics.

Aquestes galetes s'utilitzen per recollir informació sobre l'ús del lloc web per part dels usuaris. La informació obtinguda serveix per elaborar informes i per millorar el lloc. Les cookies recopilen informació de forma anònima, que inclou el nombre de visitants al lloc, el lloc de procedència al lloc dels visitants i les seccions visitades.

Com desinstal·lar les galetes?

Per procedir a la desinstal·lació de cookies, és recomanable que vostè consulti directament al seu navegador. L'usuari pot acceptar o no permetre la instal·lació de cookies o un cop finalitzada la sessió, desinstal·lar totes les galetes o algunes d'elles, segons la seva preferència. Igualment, determinats navegadors permeten escollir activar la navegació privada -el seu navegador no conservarà l'historial de la seva navegació, contrasenyes de llocs web, cookies, pàgines visitades -, o la funció de no rastrejar -mitjançant la qual el seu navegador sol·licita als llocs web que visiti que no rastregin els seus hàbits de navegació, per després enviar-li publicitat del seu interès -.

Si continua la seva navegació, s'entén que accepta la política de cookies del lloc www.elrincondeismael .com

11.- LLEI I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions Generals, així com qualsevol relació entre vostè com usuari i ISMAEL, es regiran per la legislació espanyola.

Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l'existència o contingut d'aquestes condicions generals o de les relacions entre l'usuari i ISMAEL ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre , se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de la Ciutat de Barcelona.

Subscripció al butlletí

Uneix-te a la xarxa de persones que volem viure en plenitud contribuint a una cultura de pau. Subscriu-te al butlletí