Inici >> Blog

El Racó de l'Ismael

Coaching per fer les paus
Facebook Twitter GPlus Youtube LinkedIn

Blog

Com prendre decisions

Com prendre decisions importants i en sintonia amb la cultura de pau

12-febr.-2018

T’ha passat mai d’haver de prendre alguna decisió important a la vida i no saber com fer-ho? Has tingut conflictes ètics? Diria que a molta gent ens ha passat més d’una vegada.

Connstructors de pau

Com convertir els nostres entorns educatius en lliures de violència

09-nov.-2017

Tenia al voltant  de 20 anys la primera vegada que vaig escoltar parlar de la resolució de conflictes i vaig prendre consciència que hi havia diferents maneres d'abordar-ho,  va ser als 27 quan vaig descobrir quins eren les 4 emocions bàsiques i les seves f

¿Es veradad que ustedes las jirafas evitan responder de manera impulsiva?

El lenguatge de la girafa per a la gestió de conflictes

07-oct.-2017

Estem vivint a Catalunya l'exaltació d'un conflicte arrossegat des de fa anys, el qual, lamentablement, en aquests últims dies, ha arribat fins i tot a provocar l'ús de la força i la violència en l'intent de resolució del mateix.

Cultura de pau

Pau social per a la nostra pau interior

04-set.-2017

Afecta la violència social a la nostra pau interior? I viceversa?

Persones refugiades a la frontera amb Turquia.

Dia mundial de les persones refugiades.

20-jun-2016

“Rèquiem per Europa” era el títol de l’acte amb el qual la nostre ciutat commemoràvem ahir el dia internacional de les persones refugiades.

Menges o et nodreixes?

12-abr.-2016

Remarcar que no sóc nutricionista i que considero la nutrició –i la salut en el seu conjunt- massa importants com per donar consells nutricionals sense els coneixements adients.

Persona penjada d'un  tronc amb cames i braços

Fer esport o portar una vida esportiva

11-març-2016

Fa uns dies, en l'últim post en el qual reflexionàvem sobre el valor de la salut, us suggeria fer exercici físic moderat com una mesura per prevenir la malaltia.

Vols salut? Escolta la malaltia

01-març-2016

Avui, mentre prenia un te amb una companya, m’explicava com un familiar seu havia passat per un càncer pel qual havia acabat sentint agraïment, donada la transformació personal que li havia suposat.

Treu-li suc a la teva vida. Innova

23-febr.-2016

Hem tingut un cap de setmana solejat per Barcelona i comarques, o sigui que diumenge al matí vaig agafar la bici i vaig sortir a fer uns quants kilòmetres vora el riu Llobregat i fins la platja.

Foto d'Ismael fent la xerrada

Ponència en la convenció de coaching x valores

16-febr.-2016

Fa poc més d'un mes que havia rebut la invitació per assistir com a ponent a la 2a convenció de coaching x valors.

Tornant de vacances

10-set.-2015

Cóm  has viscut els teus últims dies de vacances? Et fa il·lusió reincorporar-te a la feina, alhora que celebres haver pogut descansar? O, per contra, et fa mandra i et posa de mal humor pensar-hi?

Foc intens

Generosa senyora

04-jun-2015

A l'entrada d'avui vull presentar-vos aquesta senyora tan desprestigiada fins ara en la nostra societat i amb qui sempre ens han recomanat tenir com menys relació millor.

Assamblea

Enuig-accionats a les places

25-maig-2015

El resultats del procés electoral que hem viscut aquests dies, m'ha porta a fer-me una reflexió en clau emocional, que vull compartir amb vosaltres.

Persona enfadada

Un aliat en el camí

19-maig-2015

Amb aquesta entrada enceto una nova etapa del blog del Racó de l'Ismael, el meu Racó. En la mateixa línia d'assaborir l'ara tingui el gust que tingui, fem un pas més per parlar d'una emoció que sovint ens visita, fins i tot sense ser massa conscients.

Subscripció al butlletí

Uneix-te a la xarxa de persones que volem viure en plenitud contribuint a una cultura de pau. Subscriu-te al butlletí

Subscriure a Blog